Min debut, Pseudo, er en 366 siders grafisk roman om Cat, Ted og Spider der bebor en dystopisk og sexistisk skyggeverden hvor mørket smelter i takt med Cats deroute ud i stoffer og sex.
Cat er hjerteknust og dulmer sine følelser med hvad end der er i nærheden: stoffer, mænd, porno, drama, snacks - whatevs. Cats sidekick Ted kommer med gode råd, mens Spider forsøger at få Cat på rette spor.
Universet i Pseudo er mørkt, smeltende, bubblegum-agtigt. En anonym by fuld af reklamer for brazilian butt jobs og spraytans - hvor jeg - gennem min protagonist, den antropomorfe hunkønnede kat, kan nærme mig mit personlige skyggearbejde. Herfra kan jeg undersøge bevæggrunde for en seksuel udadreageren der ikke typisk forbindes med kvinder. Jeg kan stille mig dér hvor kvinder udskammes og fordømmes - dér hvor der hersker forskellige regler for mænd og kvinder, og hvor kvinders drift tabuiseres.
I den kollektive skygge.
Pseudo er første del af et større værk der omhandler afhængighed - om den afstumpethed og desensibilisering der følger af at vokse op i et patriarkalsk senkapitalistisk samfund hvor ens (kvindelige) krop gøres forkert og udseendet tillægges enorm betydning. Det er et blik ind i den parralelverden vi bevæger os i når vi dater på nettet og den forråelse af sjælen der følger af endeløs swiping.

Press
Back to Top