Jeg skriver med det mål for øje at sætte folk fri.
Jeg forsøger at nå et andet segment end det normalt litterære, os ude fra ghettoen - dem der er fucked up.
Bad Boys er en både tragikomisk og heroisk fortælling om at finde vejen tilbage til et åbent hjerte, om at lære at have tillid og tillade sine følelser at være der - om at give slip på frygt og i stedet lære at  identificere med sit højeste selv. Fortalt gennem en dybt distanceret og skadet Cat.
Bad Boys er, ligesom forgængeren Pseudo, et mammut værk på 366 sider. Jeg nu i gang med rentegning efter en to-årig skitseperiode. Bad Boys handler om at finde vejen hjem til et åbent hjerte - gennem et spirituelt program. Historien tager udgangspunkt i hovedpersonen, Cat, som har problemer med usunde kærlighedsrelationer og afhængighed. Cat er afstumpet og forvrænget i sit negative verdenssyn — Cat ryger hash og misbruger sig selv, søger farlige situationer og følelsesmæssigt utilgængelige partnere - paradoksalt nok - for at beskytte sig selv.
Historien om Cat er universel, og relevant på samfundsmæssigt niveau, fordi den taler om den programmering vi udsættes for, når vi lever i et kapitalistisk patriarkat. Det er vigtig viden at få spredt — at få blotlagt de strukturer vi lever under, så vi i sidste ende kan blive frie. Så vi kan finde ind til de ting der virkelig betyder noget — som ofte er helt modsat af hvad vi får fortalt.
Jeg skriver for alle de mennesker jeg har mødt, der har det ligesom mig. Dem der er fucked up. Jeg ønskede at finde en vej ud af mine usunde mønstre, at dokumentere vejen ud. Med et ønske om at gøre noget for andre. Jeg har spurgt: Hvordan kan jeg yde service? Jeg har bedt: Lad mig gøre arbejdet for fællesskabet. Det kræver ærlighed, sårbarhed og kunstnerisk mod.
Jeg har en meget stor kærlighed til tegningen. Det sorte blæk, kontrasterne, penselstrøgene. Jeg har malet på vægge over hele verden, og det har ændret min tegnestil - Jeg har udviklet et sort/hvidt grafisk univers i Pseudo, som jeg udvider i Bad Boys. Jeg skitser med blyant på en A5 linieret blok, og rentegner digitalt. Jeg rentegner digitalt fordi værket er så monumentalt. I tredje bog - The Path - vil jeg inkludere sider som er malet med pensel, sider der er tegnet med blæk på papir. Nogle af mine tidligste minder må italesættes sådan - med en helt rå og umiddelbar streg. Dér hvor bordet fanger. Jeg arbejder med det hvide rum i tegningerne, lader minderne stå knivskrapt — mens MDMA trippene udfylder og smelter bort.
Cute brut æstetikken — i kobling med traumedykning, dick pics, internet kultur, metaltypografi og sort/hvid skarphed med lange skygger — er yderst effektiv.
Det konkrete mål er - i tegneserieform - at nærme mig et alvorligt og livslammende emne: Usunde kærlighedsrelationer, psykisk og fysisk vold, overgreb, massekulturel overseksualisering og senfølgerne heraf. Jeg pakker mit spirituelle ærinde - og ønske om at højne vibrationen gennem skyggearbejde - ind i bubbelgum æstetik og pikke. Bad Boys er en beskrivelse af min personlige rejse gennem AA, vejen mod at lære at genkende og identificere mig med mit højere selv, samt at lære at mærke mine følelser frem for at dulme dem. Og et ønske om frit at give af alt jeg har modtaget.​​​​​​​
Back to Top